•  الرئيسية
  •  المنتدى
  •  المتجر
  •  خدماتنا
  •  تواصل معنا
  •  المواضيع المميزة



  • أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في منتدى ايجي فيت البيطري، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .






    11-03-2013 10:30 مساء
    • المقادير: 6حبات بطاطس بالحجم الكبير نص كيلو لحم مفروم , بقدونس مقطع صغير ملح , فلفل , شوية بهارات كوباية كبيرة صلصة طماطم خفيفة مش متسبكة ملح ورشة فلفل اسود
    • الطبخ: هنعصج اللحمة ونضيف عليها الملح والفلفل
      والبهارات
      وبعدين نحط البقدونس
      ونقلبها
      وهتكون بالشكل دة
      ونخليها على جنب
      لحد مانجهز البطاطس
      هنقشر البطاطس ونغسلها
      ونقسمها نصين كدة
      وبعدين نقورها بملعقة الشاي
      بالشكل دة
      وبعدين نحمرها في زيت غزير
      وهتطلع لنا
      متحمرة من جوة ومن برة
      هنا قلب البطاطس
      اللي طلعناها واحنا بنقورها
      حمرناها هي كمان
      وهنقدمها معاها
      او ممكن لو عندك أطفال يتسلوا بيها
      بتكون مقرمشة ولذيذة
      بعد كدة
      نرص كل البطاطس بعد ماحمرناها في صينية فرن
      ونحشيها بعصاج اللحم والبقدونس كدة
      واللحم اللي هيتبقى
      نحطه في ارضية الصينية
      وبعدين نسقيها بصلصة الطماطم
      في كل واحدة شوية وعلى وشها كمان

      ونخلي كمان الصلصة تكون في قاع الصينية
      عشان ما تلزقش ومتتحرقش من تحت

       
    •  




    :. كاتب الموضوع rery ، المصدر: قوالب البطاطس باللحم المفروم .:


    r,hgf hgf'h's fhggpl hgltv,l





    الكلمات الدلالية
    قوالب ، البطاطس ، باللحم ، المفروم ،


     









    الساعة الآن 12:57 صباحا